Despre noi

Ne conectam pe retele sociale, traim experiente live, descoperim prin comunicare – iar Event Scape le aduce pe toate laolalta, intr-un pachet legat cu fundita rosie. Suntem agentia de social media marketing, PR si comunicare, content writing si organizare de evenimente cu o abordare moderna: stim tot ce misca in domeniu, avem idei crete si creative (nu putine si fixe) si nu ne complacem in calduta zona de confort! Lucram rapid, calitativ si la un cost competitiv. Ne axam pe a obtine rezultate cuantificabile si ne folosim experienta de peste 30 de ani in presa, PR si comunicare, 10 ani in productia video si 8 ani in organizarea de evenimente. Avem in tolba cariere de jurnalisti online si offline, social media manageri, fotografi de nota 10, experti autodidacti in editare video si pasionati de evenimente memorabile. Tinem la folosirea ca la carte a limbii romane si iubim engleza cu o pasiune de britanic get-beget. Vrem sa te ajutam sa iti cresti sau solidifici brand-ul si sa transformam vorba „Clientul nostru, stapanul nostru” in „Clientul nostru, prietenul nostru”. Si nu doar pe Facebook! #wecreatebeautifulexperiences

Monica Buzea monica@eventscape.ro

PR Consultant & Social Media Manager

Am in tolba 12 ani de experienta in presa scrisa, PR si comunicare, pe care ii port cu usurinta. Scriu cu acelasi drag si spor din copilarie incoace, cand profa' de romana imi cultiva dragostea pentru literatura si profu' de engleza imi demonstra ca „English is my eternal love”. Sunt o „grammar Nazi”, pentru care conteaza la fel de mult si ce spui, si cum o spui (da, militez sus si tare pentru textele cu diacritice!). Cred in comunicarea tintita bine, creionata atent si care da de gandit cand ajunge la destinatie.

Andrei Via andrei@eventscape.ro

Photographer

Pasionat de fotografie si de felul in care se transmit emotiile prin intermediul ei, cu timpul am realizat ca fotografia este unicul mod prin care exprim cel mai bine ideile si sentimentele pe care vreau sa le transmit celorlalti. Imi plac cadrele care transmit ceva, care au viata, si imi place sa cred ca sunt un „vanator de zambete”. Cred ca fiecaruia dintre noi i s-a intamplat sa priveasca o fotografie in care personajul zambeste si, fara sa ne dam seama, sa zambim si noi.

Anda Dinca anda@eventscape.ro

Media Relations

Hai sa deslusim impreuna secretele vedetelor, bloggerilor, influencerilor online si offline, la care te ajut sa ajungi prin intermediul evenimentelor noastre si nu numai. Iar daca vrei sa devii si tu cunoscut sau vrei sa iti promovezi brand-ul, tot la noi ar trebui sa apelezi! Nu spunem ca suntem cei mai buni de pe piata, insa oferim cateva elemente „rara avis”: profesionalism, loialitate si promptitudine. In 12 ani de presa, am realizat lucruri frumoase si de calitate, pe care abia astept sa le continui alaturi de voi.

Florin Pupaza florin@eventscape.ro

Content Manager

Am experienta si studii in domeniile jurnalism, marketing, turism, retail si organizare de congrese, evenimente si targuri. Dar niciuna dintre acestea nu ar fi fost de ajuns, daca nu as fi trait si vazut multe, facute bine sau prost, aprofundate in cadrul a doua societati: cea romaneasca si cea spaniola. In present, imi dedic o parte din timp inteligentei artificiale, invatand-o pe Alexa sa raspunda cat mai bine solicitarilor care vin din partea utilizatorilor de limba spaniola.

Bogdan Batranu bogdan@eventscape.ro

Creative Manager

Ma reprezinta creativitatea, calitate pe care mi-am bazat munca de 10 ani din media (toate proiectele SC Creative Creature SRL): atelieruldestiri.ro, playu.ro (stiri diverse, de actualitate, cu un plus-valoare adus de clipuri video, poze si machete productie proprie), atelieruldecreatie.com (un viitor magazin online, axat pe creatii originale) si creativ17.info (latura vizuala a povestii noastre). Cred cu tarie ca un clip publicitar, un promo sau un teaser pot schimba radical perceptia publicului-tinta, de la primele cadre!

Adi Ionut Jara adi@eventscape.ro

Radio Voice

De la primul contact cu media, in 2006, drumul meu a insemnat radio (in Bacau, Iasi si – mai nou – Constanta). In paralel, mi-am combinat pasiunea pentru spectacolele in cluburi (am fost MC si DJ) cu partea de creatie, realizand remixuri pentru artisti cunoscuti din Romania. Urmatorul pas a venit natural: un prim single („We found the love”), apoi un proiect in colaborare cu Mose („In the sun"). Imi auziti vocea la Radio impact.fm sau in proiectele SC Creative Creature SRL.

Mihai Lixandru mihai@eventscape.ro

Graphic Designer & UI/UX

Sunt un graphic designer interesat de tot ceea ce inseamna procesul creativ si arta de a da nastere unei imagini noi, pornind de la un ecran, o idee, o directie de actiune si materia prima alaturi de care pornesti la drum (fotografii si vorbe). Imi place sa dau nastere unor produse grafice de impact si provocarile ma tin constant in priza. Imi completez pasiunea pentru grafica cu cea pentru fotografie, filme pe care sa le tii minte o viata intreaga si sport. Te invit in universul meu, hai sa cream impreuna bijuterii grafice, pentru fiecare proiect!