Facebook

Te ajutam sa devii un brand prezent, cunoscut si relevant pe cea mai importanta retea sociala din Romania. Ne ocupam de crearea/administrarea paginii tale de Facebook, o crestem cu drag si spor, organic sau nu, targetand publicul tau tinta. Idei avem destule, abia asteptam sa le adaptam tintelor tale si sa le punem in practica!

Instagram

Ne plac pozele cu vino-ncoa’, colorate, bine incadrate si care transmit proverbiala mie de cuvinte. Iar pe Instagram ne putem exercita in voie pasiunea, ajutandu-te sa ajungi la cei peste 1 milion de romani sau cei peste 600 de milioane de utilizatori lunari activi din intreaga lume. Pe Instagram se creeaza zilnic peste 100 de milioane de imagini sau clipuri video si se dau 4,2 miliarde de like-uri/zi – continut care poate fi utilizat cu success pentru social media marketing. Noi am pregatit hashtag-urile, hai sa descoperi de ce afacerea ta trebuie sa fie pe Instagram!

PR

Facem si productie branding pentru afacerea ta, dar si PR clasic – iti  oferim crearea si/sau mentenanta site-ului propriu, vrem sa iti promovam brand-ul prin articole de blog compuse pe baza regulilor SEO, comunicate de presa care isi ating tinta, articole platite (online si offline), intretinerea relatiei cu presa. Stim unde si cum sa iti comunicam valorile, pentru a-ti creste imaginea, numele si afacerea!

Organizare de evenimente

Vrei sa organizezi un eveniment? Hai la Event Scape! Nu-ti fa griji, ne ocupam noi de tot, indiferent de cat de complicate ar fi tematica, intentia, durata sau elementele acestuia (invitatii, decor, locatie, catering, goodie-bag-uri, servicii foto si video complete). Invitatii tai vor avea un party memorabil (dovada vor fi pozele cu magnet de pe frigider)!

Foto & Video

Lansezi un produs nou si ai nevoie de baietii cu aparatul foto si camera de filmat la purtator? Ii gasesti la Event Scape! Te ajutam sa prinzi in cadru sau pe film momentele importante, memorabile si haioase, apoi le editam cu pasiune (conform indicatiilor si/sau scriptului tau), pentru ca rezultatul final sa fie demn de mandrie, si ti le trimitem mintenas!